luni, 27 mai 2013

LECTII DISTRACTIVE PENTRU CEI MICI

LECŢII DISTRACTIVE PENTRU CEI MICI

Pret: 18 RON

Stiati ca...


-Desenarea sabloanelor imbunatateste abilitatea motorie, aceasta influentand direct vorbirea. Totodata studierea literelor, cuvintelor si imaginilor dezvolta armonios vederea , memoria, atentia si vigilenta, precum si intelectul.
-Aceasta carte este o carte cu sabloane cu ajutorul careia copilul dumneavoastra va invata sa scrie litere, cifre, sa deseneze figuri geometrice sau animalele preferate.
-Datorita  acestei carti chiar si cei mai mici copilasi vor invata sa deseneze un iepure, un pestisor sau chiar si un curcan.
-Carte este dedicata copiilor cu varsta intre 2 si 6 ani.
-Si cel mai important: Cartea noastra colorata il va face pe copil sa fie pasionat de pictura ,el va incepe sa deseneze cu placere si va invata alfabetul jucandu-se.

      La aceasta carte este inclus un set de carioci astfel nu va lipsi nimic pentru o lectie interesanta si distractiva. Vopseau de la carioca se strege usor de pagini cu un servetel, iar cartea este facuta din carton dens, datorita acestui fapt pe carte se poate desena din nou si din nou fara ca ea sa se rupa! Distractie placuta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu